Recept
« Terug naar recepten
Zeebaars met gewokte lente groenten en wilde rijst
PT25M
Zeebaars met gewokte lente groenten en wilde rijst
Een heerlijk zeebaars met gewokte lente groenten en wilde rijst recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeebaars met gewokte lente groenten en wilde rijst te bereiden
Spoel de vissen onder stromend water en dep droog. Kruid de vissen met peper en zout , de binnenkant van de vissen insmeren met lookpasta de verse dille en koriander blaadjes ertussen leggen met enkele schijven citroen. Bak deze gaar in boter met olijfolie.
Rijst beetgaar koken. De gewokte lente groenten te vinden op mijn recepten pagina: asperges , wortel , courgette en rode ui. Saus naar keuze.
Serveer zeer warm op bord .
Rijst beetgaar koken. De gewokte lente groenten te vinden op mijn recepten pagina: asperges , wortel , courgette en rode ui. Saus naar keuze.
Serveer zeer warm op bord .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: