KookJij

Gamba's met wilde rijst en spinazie

Een heerlijk gamba's met wilde rijst en spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gamba's met wilde rijst en spinazie te bereiden

Gamba's marineren in olijfolie , lookpasta , peper en zeezout .
De rijst koken zoals vermeld op de verpakking en kruiden met peper en zeezout.
De spinazie beetgaar koken goed het vocht verwijderen en evenzeer kruiden met peper en muskaatnoot .
Gamba's aanbakken. Serveer zeer warm op bord en garneer af .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst