Recept
« Terug naar recepten
Gamba's met wilde rijst en spinazie
PT30M
Gamba's met wilde rijst en spinazie
Een heerlijk gamba's met wilde rijst en spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gamba's met wilde rijst en spinazie te bereiden
Gamba's marineren in olijfolie , lookpasta , peper en zeezout .
De rijst koken zoals vermeld op de verpakking en kruiden met peper en zeezout.
De spinazie beetgaar koken goed het vocht verwijderen en evenzeer kruiden met peper en muskaatnoot .
Gamba's aanbakken. Serveer zeer warm op bord en garneer af .
De rijst koken zoals vermeld op de verpakking en kruiden met peper en zeezout.
De spinazie beetgaar koken goed het vocht verwijderen en evenzeer kruiden met peper en muskaatnoot .
Gamba's aanbakken. Serveer zeer warm op bord en garneer af .