Recept
« Terug naar recepten
Tortellini met spinazie en snoekbaarsfilet gepaneerd
PT30M
Tortellini met spinazie en snoekbaarsfilet gepaneerd
Een heerlijk tortellini met spinazie en snoekbaarsfilet gepaneerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortellini met spinazie en snoekbaarsfilet gepaneerd te bereiden
Snoekbaarsfilet goed kruiden en goed in bloem wentelen bak deze aan weerszijde gaar in boter .
De gestoofde spinazie fijngehakt en gekruid met peper en muskaatnoot warm houden evenzeer de beetgare tortellini . Serveer zeer warm op bord en werk af.
De gestoofde spinazie fijngehakt en gekruid met peper en muskaatnoot warm houden evenzeer de beetgare tortellini . Serveer zeer warm op bord en werk af.