Recept
« Terug naar recepten
Penne met verse spinazie , gorgonzola en kabeljauwwangen
PT30M
Penne met verse spinazie , gorgonzola en kabeljauwwangen
Een heerlijk penne met verse spinazie , gorgonzola en kabeljauwwangen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Penne met verse spinazie , gorgonzola en kabeljauwwangen te bereiden
Was de spinazie zorgvuldig en hak deze zeer grof. Wok deze even aan in olijfolie .
Voeg de penne , room en gorgonzola toe kruid goed af.
Laat deze even sudderen tot de room opgenomen is door de pasta. Roer regelmatig om .
Bak de gamba's gekruid met viskruiden aan.
Kabeljauwwangen te vinden op mijn recepten pagina.
Serveer zeer warm en werk af.
Voeg de penne , room en gorgonzola toe kruid goed af.
Laat deze even sudderen tot de room opgenomen is door de pasta. Roer regelmatig om .
Bak de gamba's gekruid met viskruiden aan.
Kabeljauwwangen te vinden op mijn recepten pagina.
Serveer zeer warm en werk af.