KookJij

Penne met verse spinazie , gorgonzola en kabeljauwwangen

Een heerlijk penne met verse spinazie , gorgonzola en kabeljauwwangen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Penne met verse spinazie , gorgonzola en kabeljauwwangen te bereiden

Was de spinazie zorgvuldig en hak deze zeer grof. Wok deze even aan in olijfolie .
Voeg de penne , room en gorgonzola toe kruid goed af.
Laat deze even sudderen tot de room opgenomen is door de pasta. Roer regelmatig om .
Bak de gamba's gekruid met viskruiden aan.
Kabeljauwwangen te vinden op mijn recepten pagina.
Serveer zeer warm en werk af.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst