Recept
« Terug naar recepten
American cheeseburger
PT44M
American cheeseburger
Een heerlijk american cheeseburger recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
44 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
545 kCal energie
32 Gram eiwit
31 Gram vet
33 Gram koolhydraten
32 Gram eiwit
31 Gram vet
33 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe American cheeseburger te bereiden
Steek de barbecue aan.
Meng de kaas en bieslook.
Kneed het gehakt met het paneermeel, het ei en peper en zout naar smaak.
Vorm met vochtige handen 4 ballen.
Druk hier een kuiltje in, vul dat met het kaas-bieslookmengsel en maak het dicht met gehakt.
Vorm platte burgers.
Bak het spek 5 minuten in een koekenpan zonder olie of boter.
Laat uitlekken op keukenpapier.
Gril de burgers op de barbecue of in de grillpan in 5-8 minuten gaar. Rooster de broodjes op de snijkant er 1 minuut naast.
Beleg de onderste helften met sla en tomaat, dan met de burger en het spek en tot slot met de ui, augurk en ketchup.
Dek af met de bovenste broodjeshelften.
Lekker met (oven)frites en wittekoolsalade.
Meng de kaas en bieslook.
Kneed het gehakt met het paneermeel, het ei en peper en zout naar smaak.
Vorm met vochtige handen 4 ballen.
Druk hier een kuiltje in, vul dat met het kaas-bieslookmengsel en maak het dicht met gehakt.
Vorm platte burgers.
Bak het spek 5 minuten in een koekenpan zonder olie of boter.
Laat uitlekken op keukenpapier.
Gril de burgers op de barbecue of in de grillpan in 5-8 minuten gaar. Rooster de broodjes op de snijkant er 1 minuut naast.
Beleg de onderste helften met sla en tomaat, dan met de burger en het spek en tot slot met de ui, augurk en ketchup.
Dek af met de bovenste broodjeshelften.
Lekker met (oven)frites en wittekoolsalade.