Heel simpel en lekker! Lekker met gebakken aardappeltjes en allerlei soorten groenten.
Recept
« Terug naar recepten
Ham-gehaktrolletjes
PT10M
Ham-gehaktrolletjes
Een lekkere variatie op de gewone gehaktbal. Verdeel het gekruide gehakt in rolletjes en rol het gehakt in een plak ham. Dan worden de rolletjes gebakken. De ham geeft een lekkere smaakt aan het gehakt.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ham-gehaktrolletjes te bereiden
- Ui en knoflook pellen en heel fijn hakken.
- Gehakt mengen met de knoflook ui, los geklopte ei, paneermeel, peper, zout, nootmuskaat, paprikapoeder en peterselie of bieslook.
- Van gehakt 4 smalle rollen vormen en in een plak ham rollen.
- Boter of olie in koekenpan verhitten en rolletjes (met hamrand naar onder) op een middelhoge warmtebron zachtjes bakken (plm. 10 minuten)