KookJij

Amuse als avocadosoepje met ricotta

Een heerlijk amuse als avocadosoepje met ricotta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Amuse als avocadosoepje met ricotta te bereiden

Pureer de avocado met de room en citroensap. Voeg de bouillon en sherry toe en breng op smaak met versgemalen peper. Schenk de soep in kleine glaasjes en garneer met de ricotta en tuinkers.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

romy bink

romy bink zegt:
Ik denk droge sherry
astrid

astrid zegt:
Lijkt me heerlijk, ik neem aan dat de warme bouillon toegevoegd wordt en medium of zoete sherry
bengel6300

bengel6300 zegt:
dit recept is zeer lekker lichtje warm maken super lekker:p
Anna

Anna zegt:
Dit gerecht dient warm geserveerd te worden.
enilorac

enilorac zegt:
Dit recept staat op veel kooksites en nergens is te vinden of de bouillon warm of koud moet zijn. Misschien is koud de beste optie omdat de overige ingredienten ook koud zijn . . .
marijke

marijke zegt:
hallo, zie dat de vragen die ik heb al gesteld zijn, maar ik heb er wel graag antwoord op!Bouillon koud of warm en wat voor sherry??
Fem

Fem zegt:
Hoi Marijke,
Moet de bouillon warm of koud zijn als je het toevoegt?
Grtjs Fem
nikkiej

nikkiej zegt:
leuk recept, alleen een vraagje gebruik je medium sherry, droge sherry of cream sherry?