Recept
« Terug naar recepten
Ananasbeignets
PT30M
Ananasbeignets
Een heerlijk ananasbeignets recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
? personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ananasbeignets te bereiden
Maak een beslag volgens het pannenkoekenrecept maar met 2 dl melk in plaats van 2,5.
Laat de ananas uitlekken.
Leg de (eventueel in 3 stukken gesneden) schijven in het beslag.
Zet een pan met olie op, laat die goed heet worden en bak de schijven ananas in de olie.
Laat de schijven, zodra ze bruin zijn, goed uitlekken en bestrooi ze met poedersuiker.
Laat de ananas uitlekken.
Leg de (eventueel in 3 stukken gesneden) schijven in het beslag.
Zet een pan met olie op, laat die goed heet worden en bak de schijven ananas in de olie.
Laat de schijven, zodra ze bruin zijn, goed uitlekken en bestrooi ze met poedersuiker.
jani1936 zegt: