KookJij

Appel met geitenkaas en stroop

Een heerlijk appel met geitenkaas en stroop recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Festival der Limburgse gerechten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Appel met geitenkaas en stroop te bereiden

Schil de appels en ontdoe ze van het klokhuis, maak er schijven van.
Bak de appels in een koekenpan in wat boter.
Smeer de geitenkaas op de appelschijven en garneer met wat stroop.
Onder de grill de geitenkaas een beetje laten smelten en de stroop laten karameliseren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Bep Massop

Bep Massop zegt:
Volgens mij heel lekker.Ik ga het in't weekend zeker uitproberen.