Recept
« Terug naar recepten
Appel met geitenkaas en stroop
PT30M
Appel met geitenkaas en stroop
Een heerlijk appel met geitenkaas en stroop recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Festival der Limburgse gerechten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appel met geitenkaas en stroop te bereiden
Schil de appels en ontdoe ze van het klokhuis, maak er schijven van.
Bak de appels in een koekenpan in wat boter.
Smeer de geitenkaas op de appelschijven en garneer met wat stroop.
Onder de grill de geitenkaas een beetje laten smelten en de stroop laten karameliseren.
Bak de appels in een koekenpan in wat boter.
Smeer de geitenkaas op de appelschijven en garneer met wat stroop.
Onder de grill de geitenkaas een beetje laten smelten en de stroop laten karameliseren.
Bep Massop zegt: