Recept
« Terug naar recepten
Appelgelei met rozemarijn
PT15M
Appelgelei met rozemarijn
Een heerlijk appelgelei met rozemarijn recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lidia V
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appelgelei met rozemarijn te bereiden
Voor twee potjes heerlijke appelgelei met een kruidig accent van verse rozemarijn: breng in een pan de appelsap aan de kook met de geleisuiker en de rozemarijn.
Laat het mengsel ca. 4 min borrelend koken .Doe de gelei in schone potten en sluit ze goed af. Laat de pot 5 min omgekeerd staan.
Lekker bij lamsvlees, pâte, gegrilde geitenkaas en natuurlijk op brood
Laat het mengsel ca. 4 min borrelend koken .Doe de gelei in schone potten en sluit ze goed af. Laat de pot 5 min omgekeerd staan.
Lekker bij lamsvlees, pâte, gegrilde geitenkaas en natuurlijk op brood