Recept
« Terug naar recepten
Lasagne met boerenworst en groenten
PT60M
Lasagne met boerenworst en groenten
Een heerlijk lasagne met boerenworst en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagne met boerenworst en groenten te bereiden
De lasasagna blaadjes even in kokend water leggen je moet deze kunnen oprollen.
De worsten half gaar aan bakken in boter en in de blaadjes deeg rollen. Zorg dat de naad van het deeg naar onder ligt.
De groenten fijn snijden even opstoven en goed naar smaak kruiden.
Voor de saus boter smelten bloem toevoegen enkele minuten goed roeren en de melk erbij en evenzeer goed kruiden met peper en muskaatnoot laat even goed opkoken en als laatste de boursin kaas eronder roeren.
Neem een vuurvaste schotel leg een laag groeten vervolgens de opgerolde worsten erover verdelen kaas en opnieuw de groenten.
De saus erover en opnieuw kaas.
Zet in een voorverwarmde op 200 gr en laat +/- 40 min bakken.
Serveer zeer warm op bord.
De worsten half gaar aan bakken in boter en in de blaadjes deeg rollen. Zorg dat de naad van het deeg naar onder ligt.
De groenten fijn snijden even opstoven en goed naar smaak kruiden.
Voor de saus boter smelten bloem toevoegen enkele minuten goed roeren en de melk erbij en evenzeer goed kruiden met peper en muskaatnoot laat even goed opkoken en als laatste de boursin kaas eronder roeren.
Neem een vuurvaste schotel leg een laag groeten vervolgens de opgerolde worsten erover verdelen kaas en opnieuw de groenten.
De saus erover en opnieuw kaas.
Zet in een voorverwarmde op 200 gr en laat +/- 40 min bakken.
Serveer zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.