Recept
« Terug naar recepten
Ardeens gebraad met een apart sausje
PT45M
Ardeens gebraad met een apart sausje
Een heerlijk ardeens gebraad met een apart sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ardeens gebraad met een apart sausje te bereiden
Bak het vlees in boter aan alle kanten mooi krokant aan.
Witloof en ajuin flinterdun snijden.
De augurken grof snijden.
Voeg deze bij het vlees en de zilveruitjes en een flinke scheut balsamicoazijn.
Bij dit gerecht worden geen kruiden verwerkt; het vlees is licht gerookt en geeft voldoende smaak af.
Laat dit geheel op een zacht vuurtje pruttelen ± 45 min.
Snijd het vlees in schijven serveer de saus erover.
Witloof en ajuin flinterdun snijden.
De augurken grof snijden.
Voeg deze bij het vlees en de zilveruitjes en een flinke scheut balsamicoazijn.
Bij dit gerecht worden geen kruiden verwerkt; het vlees is licht gerookt en geeft voldoende smaak af.
Laat dit geheel op een zacht vuurtje pruttelen ± 45 min.
Snijd het vlees in schijven serveer de saus erover.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Gea zegt:
Fijn dat dit recept weer even onder de aandacht is gebracht!!!
Hilde Dumont zegt:
Hilde Dumont zegt:
Els Meeuwsen zegt:
Anna zegt:
Succes!
Groetjes,
Anna
KookJij.
Hilde Dumont zegt: