Recept
« Terug naar recepten
Ardeens gebraad met aardappel, chineese kool ...
PT40M
Ardeens gebraad met aardappel, chineese kool ...
Een heerlijk ardeens gebraad met aardappel, chineese kool ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ardeens gebraad met aardappel, chineese kool ... te bereiden
Snijd de aardappelen in dikke schijven en kook deze in licht gezouten water half gaar.
Bak het vlees aan alle kanten bruin aan in boter, zet in voorverwarmde combi-oven op 180°C en bak deze ± 20 min. Haal uit de oven en snijd in dikke plakken.
Neem een hitte bestendige schotel, smeer goed in met boter, leg de aardappelen erin, gekruid met nootmuskaat en peper.
Groenten eerst goed mengen met room, mosterd en kruiden, deze over de aardappelen schikken, het vlees erboven op en bak deze gedurende ± 20 min. gaar. Serveer zeer warm.
Bak het vlees aan alle kanten bruin aan in boter, zet in voorverwarmde combi-oven op 180°C en bak deze ± 20 min. Haal uit de oven en snijd in dikke plakken.
Neem een hitte bestendige schotel, smeer goed in met boter, leg de aardappelen erin, gekruid met nootmuskaat en peper.
Groenten eerst goed mengen met room, mosterd en kruiden, deze over de aardappelen schikken, het vlees erboven op en bak deze gedurende ± 20 min. gaar. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.