Dit gebraad is licht gerookt dus kruiden hoeft niet ... mag wel extra bij gekruid worden voor de liefhebbers.
Voor de groenten en aardappelen aan jullie de keus.
Recept
« Terug naar recepten
Ardeens gebraad, waarom het moeilijk maken als het gemakkelijk gaat
PT60M
Ardeens gebraad, waarom het moeilijk maken als het gemakkelijk gaat
Een heerlijk ardeens gebraad, waarom het moeilijk maken als het gemakkelijk gaat recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ardeens gebraad, waarom het moeilijk maken als het gemakkelijk gaat te bereiden
Bak het gebraad aan alle kanten goed aan in boter.
Smeer een vuurvaste schotel goed in met boter leg het gebraad erin en zet in combi oven voorverwarmd op 180°C en laat dit onder aluminiumfolie gedurende 60 min. garen.
Serveer zeer warm.
Smeer een vuurvaste schotel goed in met boter leg het gebraad erin en zet in combi oven voorverwarmd op 180°C en laat dit onder aluminiumfolie gedurende 60 min. garen.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Ardeens gebraad is een koteletten gebraad zonder been,licht gezouten en gerookt , dus kruiden is niet meer nodig .Groetjes van ons 3
:):););):p
Hilde Dumont zegt: