Recept
« Terug naar recepten
Ardeens gebraad met Père Joseph
PT60M
Ardeens gebraad met Père Joseph
Een heerlijk ardeens gebraad met père joseph recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ardeens gebraad met Père Joseph te bereiden
Gebraad aan weerszijde bruin aanbakken.
Oven voor verwarmen op 200 gr. Leg het vlees in een beboterde vuurvaste schotel, bak deze +/- 55 min.
Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk deze goed naar smaak kruiden;
Kaas in blokjes snijden, deze onder de saus mengen.
Haal het vlees uit de oven, snij deze in schijven en giet er de saus over.
Serveer zeer warm.
Oven voor verwarmen op 200 gr. Leg het vlees in een beboterde vuurvaste schotel, bak deze +/- 55 min.
Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk deze goed naar smaak kruiden;
Kaas in blokjes snijden, deze onder de saus mengen.
Haal het vlees uit de oven, snij deze in schijven en giet er de saus over.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt:
Père Joseph is een half harde kaas pittig gekruid. Natuurlijk weet ik niet wat er allemaal te koop is Canada. Hoop je toch een beetje wijzer bent geworden met deze uitleg. Groetjes Hilde