Recept
« Terug naar recepten
Saus: rucola in een blanke saus goed gekruid
PT20M
Saus: rucola in een blanke saus goed gekruid
Rucola een overheerlijk kruid te verwerken onder sla en zoals hier onder een sausje.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus: rucola in een blanke saus goed gekruid te bereiden
- Verwijder de harde steeltjes van de rucola en snij deze grof. Maak een blanke roux van de boter, bloem, melk en room. Kruid naar smaak voeg als laatste de rucola toe. Serveer deze saus zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.