Recept
« Terug naar recepten
Pastagerecht voor de gasten: asperges vergezeld van zalm in een kaassausje
PT40M
Pastagerecht voor de gasten: asperges vergezeld van zalm in een kaassausje
Pasta en zalm met het witte goud van asperges.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastagerecht voor de gasten: asperges vergezeld van zalm in een kaassausje te bereiden
- Asperges schillen deze goed kruiden met peper en muskaatnoot deze beetgaar steamen. Pasta in ruim water met het visbouilonblokje beetgaar koken. Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk deze goed kruiden en de kaas in blokjes gesneden eronder roeren. Asperges in stukken snijden. Zalm kruiden deze gaar bakken in boter. Pasta samen met de asperges onder de saus mengen. Pasta over de borden verdelen de zalm erop en werk af met garnituren.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: