Recept
« Terug naar recepten
Arretje Nof
PT30M
Arretje Nof
Een heerlijk arretje nof recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Margreet van Driel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
20
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Arretje Nof te bereiden
Boter zachtjes laten smelten. Alle biscuitjes in kleine stukjes breken. Cakevorm met aluminium folie bekleden.
Mix de eieren en suiker door elkaar. Dan heel rustig de cacao via een zeef door het ei/suikermengsel scheppen. Dan de gesmolten boter erdoor roeren. Direct daarna de biscuit toevoegen voordat de boter stolt. Als je het lekker vindt een scheutje rum erbij. Alles goed doorscheppen en alles in de cakevorm doen. Zet de vorm minimaal een paar uur of een hele nacht in de koelkast zetten. Als alles goed gestold is kun je de cake aansnijden.
Mix de eieren en suiker door elkaar. Dan heel rustig de cacao via een zeef door het ei/suikermengsel scheppen. Dan de gesmolten boter erdoor roeren. Direct daarna de biscuit toevoegen voordat de boter stolt. Als je het lekker vindt een scheutje rum erbij. Alles goed doorscheppen en alles in de cakevorm doen. Zet de vorm minimaal een paar uur of een hele nacht in de koelkast zetten. Als alles goed gestold is kun je de cake aansnijden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Julia zegt:
liliane zegt:
Anna Koudys zegt:
Deze cake gaat niet in de oven, maar moet een paar uur of een hele nacht de koelkast in.
Succes met de bereiding.
Groetjes,
Anna
KookJij