Recept
« Terug naar recepten
Artisjok met tomaat, komkommer en Boursin
PT10M
Artisjok met tomaat, komkommer en Boursin
Een heerlijk artisjok met tomaat, komkommer en boursin recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Artisjok met tomaat, komkommer en Boursin te bereiden
Een koekenpan met dikke bodem heet laten worden en de pijnboompitten hierin roosteren. Als de pijnboompitten licht kleuren, uit de pan nemen en op een bordje laten afkoelen.
Indien nodig een stukje van de onderkant van de artisjokbodem afsnijden zodat deze rechtop blijft staan. Meng de komkommer en tomaatblokjes door elkaar, vul hiermee de artisjok, verdeel de Boursin er over en garneer met de pijnboompitten.
Indien nodig een stukje van de onderkant van de artisjokbodem afsnijden zodat deze rechtop blijft staan. Meng de komkommer en tomaatblokjes door elkaar, vul hiermee de artisjok, verdeel de Boursin er over en garneer met de pijnboompitten.
Henk en Jannie zegt: