KookJij

Artisjok met tomaat, komkommer en Boursin

Een heerlijk artisjok met tomaat, komkommer en boursin recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 10 stuks personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: www.boursin.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Artisjok met tomaat, komkommer en Boursin te bereiden

Een koekenpan met dikke bodem heet laten worden en de pijnboompitten hierin roosteren. Als de pijnboompitten licht kleuren, uit de pan nemen en op een bordje laten afkoelen.
Indien nodig een stukje van de onderkant van de artisjokbodem afsnijden zodat deze rechtop blijft staan. Meng de komkommer en tomaatblokjes door elkaar, vul hiermee de artisjok, verdeel de Boursin er over en garneer met de pijnboompitten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Henk en Jannie

Henk en Jannie zegt:
wil je dit recept uitprinten? Dit ga ik maken op 2e kerstdag. :D Tanja