Recept
« Terug naar recepten
Tajine: een onderonsje in tomatensaus
PT120M
Tajine: een onderonsje in tomatensaus
Een heerlijk tajine: een onderonsje in tomatensaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tajine
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tajine: een onderonsje in tomatensaus te bereiden
Olijfolie opwarmen het spek en kippenblokjes even dichtschroeien. Voeg de tomatensaus, look, tomaatjes en kruiden toe. Laat op een zacht vuur sudderen met het deksel op de tajine. Na ongeveer 100 min de boursin, balletjes en komkommer toevoegen. laat nog even verder sudderen.
Dien op met pasta naar keuze.
Dien op met pasta naar keuze.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
derbyke zegt:
Anna zegt: