Recept
« Terug naar recepten
Gepaneerde kippefilet met een frisse salade
PT20M
Gepaneerde kippefilet met een frisse salade
Een heerlijk gepaneerde kippefilet met een frisse salade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gepaneerde kippefilet met een frisse salade te bereiden
Kippenfilets kruiden, in losgeklopt eitje wentelen en in chapelure wentelen. Bak deze gaar aan in boter.
Spekblokjes krokant aanbakken.
De wortel in fijne schijfjes snijden.
Dresseer alles op bord.
Spekblokjes krokant aanbakken.
De wortel in fijne schijfjes snijden.
Dresseer alles op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: