Recept
« Terug naar recepten
Asperge- dragon cappucino op een compote van rabarber
PT20M
Asperge- dragon cappucino op een compote van rabarber
Een heerlijk asperge- dragon cappucino op een compote van rabarber recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sligro/ven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperge- dragon cappucino op een compote van rabarber te bereiden
Verwijder voor de compote de draad van de rabarber.Snijd dit in stukjes en kook deze zachtjes gaar in het water met suiker.Voeg de geweekte gelantine toe,roer goed door en vul de glaasjes warm af,koel deze vervolgens terug.Kook de asperges gaar in de aspergebouillon en room.Pureer in een keukenmachine en zeef de vloeistof.Schuim de massa op met een staafmixer,tot een cappucino.Snijd op het laatste moment de dragon fijn en vermeng deze met de aspergecappucino.Als de compote koud is lepel er voorzichtig de lauwwarme cappucino op.