Recept
« Terug naar recepten
Wijting met vlaamse asperges
PT25M
Wijting met vlaamse asperges
Een heerlijk wijting met vlaamse asperges recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wijting met vlaamse asperges te bereiden
Bak de vissen gekruid met peper en dille gaar in boter en een beetje olijfolie.Asperges beetgaar steamen even aanbakken in een klein beetje boter , kruiden met peper en zout en een beetje honing aan toevoegen.Voor de saus : stoof de ui ,kerstomaat , 1 asperge in stukken gesneden en de rucola aan in een beetje boter kruiden met peper en dille. Voeg de room toe en laat even indikken als laatste de grijs garnalen toevoegen. Dresseer op bord en werk af.Serveer met aardappelen naar keuze.