Recept
« Terug naar recepten
Asperges in gerookte zalm
PT30M
Asperges in gerookte zalm
Een heerlijk asperges in gerookte zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperges in gerookte zalm te bereiden
Schil de asperges volgens Basisrecept ( zie recept Bert allers)
Laat ze op kamertemperatuur komen.
Rol telkens 2á 3 asperges in een plakje zalm
Klop de room half op en breng hem op smaak met een beetje peper en mierikswortel.
druppel een beetje citroensap over de rolletjes en lepel er dan de room over.
Werk af met wat bieslook
Laat ze op kamertemperatuur komen.
Rol telkens 2á 3 asperges in een plakje zalm
Klop de room half op en breng hem op smaak met een beetje peper en mierikswortel.
druppel een beetje citroensap over de rolletjes en lepel er dan de room over.
Werk af met wat bieslook
herman zegt: