KookJij

Asperges met rode uienchutney en roquefort

Een heerlijk asperges met rode uienchutney en roquefort recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: aspergegerechten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Asperges met rode uienchutney en roquefort te bereiden

Doe de ingrediënten voor de chutney in een pan en sudder ze met het deksel op de pan tot de ui zacht is. Neem het deksel van de pan en laat de chutney nog een poosje koken tot het vocht bijna verdwenen is. Laat de chutney afkoelen. Schil de asperges en snijd 2 centimeter van de onderkant. Kook ze 5 minuten in lichtgezouten water. Doe een deksel op de pan en laat de asperges nog 10 minuten in het water liggen. Smelt de boter en roer de roquefort er door. Leg de asperges op een schaal en bestrijk ze met de roquefortboter. Serveer de chutney er apart naast.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst