Recept
« Terug naar recepten
Asperges met spaghetti,truffelkrullen
PT35M
Asperges met spaghetti,truffelkrullen
Een heerlijk asperges met spaghetti,truffelkrullen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
het aspergeboek
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperges met spaghetti,truffelkrullen te bereiden
Schil de asperges, snij ze in stukken van ongeveer 3 cm. en gaar ze volgens het basisrecept.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
Til de asperges met de theedoek uit het kooknat en laat ze goed uitlekken.
Snij de truffel in flinterdunne plakjes.
leg de stukjes asperges in een diep bord, leg er nestjes spaghetti op, leg er de plakjes truffel op en strooi er royaal Parmezaanse kaas over.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
Til de asperges met de theedoek uit het kooknat en laat ze goed uitlekken.
Snij de truffel in flinterdunne plakjes.
leg de stukjes asperges in een diep bord, leg er nestjes spaghetti op, leg er de plakjes truffel op en strooi er royaal Parmezaanse kaas over.
Bertal zegt:
Ik weet echt niet of dit zo moeilijk is.
Je zegt zelf dat het lekker is.
Vertel mij dan maar eens wat moeilijk is, ik ben benieuwd.
m.v.g. Bert Allers