Recept
« Terug naar recepten
Asperges sorbetijs met frambozen
PT120M
Asperges sorbetijs met frambozen
Een heerlijk asperges sorbetijs met frambozen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperges sorbetijs met frambozen te bereiden
Bereidingswijze:
Geschilde asperges stukken 15 minuten koken.
Pureren in de blender met citroensap, opgeloste gelatine, room, dessertwijn.
Vermengen met de suiker en in de sorbétíère tot ijs draaien.
Geschilde asperges stukken 15 minuten koken.
Pureren in de blender met citroensap, opgeloste gelatine, room, dessertwijn.
Vermengen met de suiker en in de sorbétíère tot ijs draaien.