Recept
« Terug naar recepten
Auberginepuree
PT60M
Auberginepuree
Een heerlijk auberginepuree recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Griekenland
Keuken:
Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Auberginepuree te bereiden
Verwarm de oven voor op 220C.Snijd de schil van de aubergines op 3 of 4 plaatsen in.Leg de aubergines op de bakplaat en schuif ze 45 min.in de voorverwarmde oven.Schil de aubergines en hak het vruchtvlees fijn.Doe dit in een kom.Voeg de oregano en de knoflook toe en schep met wat peper en zout door elkaar.Klop er met een garde de olijfolie door.
Chantal zegt: