Doe de halve avocado schillen in de vriezer en vul ze met bolletjes avocado-ijs.
Serveer je kleine bolletjes, gebruik dan een meloenbolletjeslepel.
Drink een klein glaasje citroenjenever.
Recept
« Terug naar recepten
Avocado-ijs
PT480M
Avocado-ijs
Een heerlijk avocado-ijs recept uit de caraibische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
480 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Aruba
Keuken:
Caraibische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Avocado-ijs te bereiden
Halveer en ontpit de avocado's.
Schep het vruchtvlees eruit en pureer het met de citroen/limoensap en de suiker in de blender of keukenmachine.
Doe de koffieroom erbij en laat nog even draaien.
Schenk het mengsel in de plastic doos en laat het 3 - 4 uur invriezen (klop met een vork nog een paar keer stevig door).
Schep het vruchtvlees eruit en pureer het met de citroen/limoensap en de suiker in de blender of keukenmachine.
Doe de koffieroom erbij en laat nog even draaien.
Schenk het mengsel in de plastic doos en laat het 3 - 4 uur invriezen (klop met een vork nog een paar keer stevig door).
sensowier zegt:
groetjes Carmen.