Recept
« Terug naar recepten
Avocado met honing, kaneel en marsala
PT10M
Avocado met honing, kaneel en marsala
Een heerlijk avocado met honing, kaneel en marsala recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
libelle-lekker.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Avocado met honing, kaneel en marsala te bereiden
Doe de honing in een pannetje en verwarm lichtjes op een zacht vuurtje. Roer er de marsala en het citroensap door.
Halveer de avocado's. Verwijder de pit. Snij het vruchtvlees kruiselings in.
Bedruppel de avocado's met de warme honing-marsalasaus.
Bestrooi met wat kaneelpoeder en serveer meteen.
Halveer de avocado's. Verwijder de pit. Snij het vruchtvlees kruiselings in.
Bedruppel de avocado's met de warme honing-marsalasaus.
Bestrooi met wat kaneelpoeder en serveer meteen.
fabita zegt: