Recept
« Terug naar recepten
Compote van gedroogde appeltjes met honing en kaneel
PT10M
Compote van gedroogde appeltjes met honing en kaneel
Een heerlijk en apart bijgerecht bij wild en gevogelte.
En met een bolletje kaneelijs ook heel lekker als nagerecht. Gemakkelijk te maken en goed voor te bereiden.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Low Carb - Bijgerechten
- > Low Carb - Nagerechten
Bevat per éénpersoons portie:
78 kCal energie
0.23 Gram eiwit
0.11 Gram vet
18 Gram koolhydraten
0.23 Gram eiwit
0.11 Gram vet
18 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Kookboek
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Compote van gedroogde appeltjes met honing en kaneel te bereiden
- Appelsap, honing, citroensap, kaneel, nootmuskaat en cayennepeper aan de kook brengen.
- Appeltjes toevoegen. Afgedekt 10 minuten laten trekken. Af en toe roeren.
- Warmtebron uitschakelen en de appeltjes nog plm. 30 minuten laten wellen
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
De appeltjes kun je warm of koud eten. Lekker als bijgerecht bj wild en gevogelte. Als dessert met kaneelijs