KookJij

Compote van gedroogde appeltjes met honing en kaneel

Een heerlijk en apart bijgerecht bij wild en gevogelte. En met een bolletje kaneelijs ook heel lekker als nagerecht. Gemakkelijk te maken en goed voor te bereiden.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 78 kCal energie
0.23 Gram eiwit
0.11 Gram vet
18 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Kookboek
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Compote van gedroogde appeltjes met honing en kaneel te bereiden

  1. Appelsap, honing, citroensap, kaneel, nootmuskaat en cayennepeper aan de kook brengen.
  2. Appeltjes toevoegen. Afgedekt 10 minuten laten trekken. Af en toe roeren.
  3. Warmtebron uitschakelen en de appeltjes nog plm. 30 minuten laten wellen

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

De appeltjes kun je warm of koud eten. Lekker als bijgerecht bj wild en gevogelte. Als dessert met kaneelijs

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst