SERVEER:
Doe een hoopje keab-mix in de soepborden en schenk daarover de avocado-mix. Strooi daarover een groentje en geef er apart bij de Pico de Gallo op een schoteltje.
DRINKEN:
We drinken hierbij een frisse niet al te droge witte wijn.
Recept
« Terug naar recepten
Avocado Soep met Krab en Pico de Gallo
PT60M
Avocado Soep met Krab en Pico de Gallo
Salsa's zijn pittige sauzen uit de Spaanse-Italiaanse en Latijns-Amerikaanse keuken.Veel sauzen worden bereid met rauwe ingredienten (bv tomaten salsa,avocado salsa,mango salsa,enz.
Ook de Pico de Gallo is een salsa.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - Koude
- > BBQ & Grillen - Voorgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Midden-Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Amerikaanse collega
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Avocado Soep met Krab en Pico de Gallo te bereiden
1).Maak een mix van de krab, selderij, koriander, lombok,
knoflook en zeste en zet dat koel weg.
2).Doe in de keukenblender de avocado's, de bouillon, limoensap en crême fraiche en draai hiervan een soep. Zet dit koud weg.
3).Meng de onderdelen van de Pico de Gallo.
knoflook en zeste en zet dat koel weg.
2).Doe in de keukenblender de avocado's, de bouillon, limoensap en crême fraiche en draai hiervan een soep. Zet dit koud weg.
3).Meng de onderdelen van de Pico de Gallo.