Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met pittige knoflook garnalen en peultjes en champignons
PT30M
Spaghetti met pittige knoflook garnalen en peultjes en champignons
Binnen 30 minuten staat dit heerlijk pastagerecht op tafel.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
476 kCal energie
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met pittige knoflook garnalen en peultjes en champignons te bereiden
- Maak een marinade van het sap van een halve citroen, de rode peper, rode ui, knoflook , een kneepje Chilisaus en de el worcestershiresaus en flink wat zarte peper.
- Leg er de ontdooide en gepelde garnalen in en laat een klein half uurtje marineren.
- Voeg wat olie toe aan de wok, stook flink heet en voeg de garnalen met de marinade toe.
- Zorg ervoor, dat je pasta al staat te garen volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Voeg vervolgens de peultjes en de gehalveerde champignons toe en wok enkele minuten mee.
- Voeg de room en de rest van het citroensap toe en laat alles even pruttelen tot een smakelijk geheel. Voeg de gare uitgelekte spaghetti toe en werk alles gelijkmatig door elkaar. Breng op smaak met peper en zout en garneer met bladpeterselie.
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Snel klaar en erg lekker . Blancheer water laat ik nooit zomaar door het vergiet weglopen. Ik vang dit op, ( smaakvol) voeg zo nodig wat extra water toe en kook daar mijn pasta in.