DIEN OP :
Verdeel de soep over de borden.Doe in elk bord een flinke lepel tomatenblokjes en versier met wat gesnipperde muntblaadjes.
Recept
« Terug naar recepten
Avocadosoep uit Hongkong
PT90M
Avocadosoep uit Hongkong
Een heerlijk avocadosoep uit hongkong recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie Hongkong
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Avocadosoep uit Hongkong te bereiden
1).Doe in de keukenblender de avocado's, yoghurt,
limoensap, lente-uien, Nam Prik Pao, rode currypasta, korianderblad, 4 eetlepels muntblaadjes en draai dit tot een glad homogeen mengsel.
2).Hierdoor mag de kippenbouillon worden geroerd.
3).Laat dit door en door koud worden in de ijskast (een uurtje in de koeling).
limoensap, lente-uien, Nam Prik Pao, rode currypasta, korianderblad, 4 eetlepels muntblaadjes en draai dit tot een glad homogeen mengsel.
2).Hierdoor mag de kippenbouillon worden geroerd.
3).Laat dit door en door koud worden in de ijskast (een uurtje in de koeling).
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Johan zegt:
deuxchapeaux zegt:
Jan A.