Recept
« Terug naar recepten
Babi Pangang
PT30M
Babi Pangang
Een heerlijk babi pangang recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lies Melein
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Van een chinesche kok gekregen
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Babi Pangang te bereiden
Alles bij elkaar in een pan doen en op vuur zetten. Als de ui gaar is, is het sausje klaar.
De varkensfricando in hete olijfolie in braadpannetje dichtschroeien. Dan in heet frituurvet laten bakken tot er een krokant korstje omheen zit (10 a 15 minuten)
Daarna de plakken in dunne reepjes snijden.
Flinke vuurvaste schaal nemen. Hierover 3/4 potje chinese groenten uitspreiden. De reepjes vlees hier domkpans gewijs opleggen. Voor het vlees er op gelegd word moeten de groenten warm zijn. Over het geheel de saus strooien. Er rijst en zuur bij serveren. pakje tauge.
Mijn kookverhaal (Lies Melein)
Je besteld het nooit meer bij de chinees , want deze is zooooo lekker.