KookJij

Babi Pangang

Een heerlijk babi pangang recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: Van een chinesche kok gekregen
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Babi Pangang te bereiden


Alles bij elkaar in een pan doen en op vuur zetten. Als de ui gaar is, is het sausje klaar.
De varkensfricando in hete olijfolie in braadpannetje dichtschroeien. Dan in heet frituurvet laten bakken tot er een krokant korstje omheen zit (10 a 15 minuten)
Daarna de plakken in dunne reepjes snijden.
Flinke vuurvaste schaal nemen. Hierover 3/4 potje chinese groenten uitspreiden. De reepjes vlees hier domkpans gewijs opleggen. Voor het vlees er op gelegd word moeten de groenten warm zijn. Over het geheel de saus strooien. Er rijst en zuur bij serveren. pakje tauge.

Mijn kookverhaal (Lies Melein)

Je besteld het nooit meer bij de chinees , want deze is zooooo lekker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst