Recept
« Terug naar recepten
Bacon pizza met crème fraîche
PT15M
Bacon pizza met crème fraîche
Een heerlijk bacon pizza met crème fraîche recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
mariella de vries
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 of 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bacon pizza met crème fraîche te bereiden
Maak het deeg zoals op de verpakking staat
en verwarm de oven zoals beschreven staat.
Snij de ham en de bacon in stukjes.
Doe de oregano door de crème fraîche.
Maak je pizza en smeer de crème fraîche op de bodem beleg de pizza met de ham, bacon, ui, champignons en strooi de kaas er over heen.
Zet hem in de voorverwarmde oven en kijk voor de tijd op de verpakking.
en verwarm de oven zoals beschreven staat.
Snij de ham en de bacon in stukjes.
Doe de oregano door de crème fraîche.
Maak je pizza en smeer de crème fraîche op de bodem beleg de pizza met de ham, bacon, ui, champignons en strooi de kaas er over heen.
Zet hem in de voorverwarmde oven en kijk voor de tijd op de verpakking.
Mijn kookverhaal (mariella de vries )
Zelf hou ik niet zo van tomaten en bij de pizza's die je kan kopen zit er altijd tomatensaus op en bij een pizzaria heb ik deze een keer geproefd en was er zo gek op dat ik hem thuis heb gemaakt. En aardig gelukt vind ik zelf.