Recept
« Terug naar recepten
Quiche 4 stagioni
PT60M
Quiche 4 stagioni
Geen pizza maar een quiche 4 stagioni. Eigenlijk een pizza quiche dus
Ik had per ongeluk het verkeerde deeg meegebracht uit de winkel en had
geen zin meer om weer terug te gaan. Alle andere ingrediënten had ik al in
huis. Daarom heb ik maar gewoon de proef op de som genomen en in
plaats van een pizza 4 stagioni een quiche 4 stagioni gemaakt. Helemaal
niet erg om je zo een keer te vergissen want het resultaat was hartstikke
lekker.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Quiche 4 stagioni te bereiden
- Rol het deeg uit en doe het in de beboterde bakvorm. Zet het alvast even in de voorverwarmde oven (180 graden) terwijl je de champignons bakt.
- Haal de bodem weer uit de oven en doe de gebakken champignons erop (let op GEEN nat erbij doen).
- Beleg de bodem vervolgens met in ringen gesneden ui, gesneden paprika, artisjokken, olijven, salami, gekookte ham en de geraspte kaas. Strooi er een beetje oregano overheen.
- Klop de eieren met de melk (of room) en giet dit over alles heen in de bakvorm.
- Bak de pizza quiche ongeveer 45 minuten in de oven op 180-200 graden (dit ligt een beetje aan je eigen oven).