Recept
« Terug naar recepten
Bacon walnotensalade
PT20M
Bacon walnotensalade
Een heerlijk bacon walnotensalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bacon walnotensalade te bereiden
Grill of bak de bacon. Iets af laten koelen, in stukjes snijden en in een slakom doen. Meng de slablaadjes en de walnootstukjes er losjes doorheen.
Rasp de schil van de sinaasappel, pel de sinaasappel en verdeel deze in stukjes en voeg alles toe aan de salade.
Meng sinaasappelsap, olijfolie en bieslook in een kommetje en breng op smaak met peper en zout. Door de salade scheppen en meteen serveren
Rasp de schil van de sinaasappel, pel de sinaasappel en verdeel deze in stukjes en voeg alles toe aan de salade.
Meng sinaasappelsap, olijfolie en bieslook in een kommetje en breng op smaak met peper en zout. Door de salade scheppen en meteen serveren