Recept
« Terug naar recepten
Baguette met tomaat en ham
PT20M
Baguette met tomaat en ham
Een heerlijk baguette met tomaat en ham recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
H.L.P. Baars
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Ontbijt & Lunch
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Baguette met tomaat en ham te bereiden
1. Snijd stokbrood in de helft (lengte richting). Verwijder het zachte deel van het brood en verbrokkel fijn. Pel knoflook en hak fijn.
2. Olijfolie in een koekenpan verwarmen. Bak de knoflook en broodkruimels. Breng op smaak met zout, peper en citroensap. Doe dit mengsel in de uitgeholde stukjes stokbrood. Tomaten wassen en snijd in plakjes. Was komkommer en snijd in plakjes. Ham in tweeën snijden, de helften in driehoeken vouwen.
3. De baguettestukjes vullen met de ham komkommers en tomaten. Tot slot wat kaas over strooien. De baguettes op een metalen plaat en onder de hete grill in de oven in 5 minuten goudbruin laten worden.
.
2. Olijfolie in een koekenpan verwarmen. Bak de knoflook en broodkruimels. Breng op smaak met zout, peper en citroensap. Doe dit mengsel in de uitgeholde stukjes stokbrood. Tomaten wassen en snijd in plakjes. Was komkommer en snijd in plakjes. Ham in tweeën snijden, de helften in driehoeken vouwen.
3. De baguettestukjes vullen met de ham komkommers en tomaten. Tot slot wat kaas over strooien. De baguettes op een metalen plaat en onder de hete grill in de oven in 5 minuten goudbruin laten worden.
.