KookJij

Sappige Omelet uit de Oven met Ham, Kaas en Tomaat.

Na afwegen en alles door elkaar mixen heb je bij deze omelet er géén omkijken meer naar. Echt een gerecht voor een "luie"dag. Heerlijk en bovendien koolhydraatarm is deze omelet uit de oven . Een eerlijk eigerecht met cheddar en mozzarella , tomaat en ham en omdat de eieren in de oven garen blijft het geheel heerlijk sappig. Serveer deze omelet als bijgerecht bij een hoofdgerecht, of als sappige en goedvullende lunch. Wij aten deze omelet als hoofdgerecht met een stevige snee zelf gebakken volkoren brood :) Dit eiergerecht staat voor ons absoluut met stip op de eerste plaats :)
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sappige Omelet uit de Oven met Ham, Kaas en Tomaat. te bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Klop alle ingrediënten in een grote kom even goed door elkaar.
  3. Stort alles in een ingevette ovenschaal en zet de schaal voor 40 minuten in het midden van de oven.
  4. Genieten maar.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Snel, slank en lekker. Heerlijk op een sneetje geroosterd brood als lunch of met soep vooraf als hoofdgerecht.

Liever deze omelet vegetarisch? Laat de ham weg en voeg een tomaat
extra toe en een gesnipperde sjalot

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst