Snel, slank en lekker. Heerlijk op een sneetje geroosterd brood als lunch of met soep vooraf als hoofdgerecht.
Liever deze omelet vegetarisch? Laat de ham weg en voeg een tomaat
extra toe en een gesnipperde sjalot
Recept
« Terug naar recepten
Sappige Omelet uit de Oven met Ham, Kaas en Tomaat.
PT50M
Sappige Omelet uit de Oven met Ham, Kaas en Tomaat.
Na afwegen en alles door elkaar mixen heb je bij deze omelet er géén
omkijken meer naar. Echt een gerecht voor een "luie"dag. Heerlijk en
bovendien koolhydraatarm is deze omelet uit de oven . Een eerlijk eigerecht
met cheddar en mozzarella , tomaat en ham en omdat de eieren in de oven
garen blijft het geheel heerlijk sappig. Serveer deze omelet als bijgerecht
bij een hoofdgerecht, of als sappige en goedvullende lunch.
Wij aten deze omelet als hoofdgerecht met een stevige snee zelf gebakken
volkoren brood :)
Dit eiergerecht staat voor ons absoluut met stip op de eerste plaats :)
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sappige Omelet uit de Oven met Ham, Kaas en Tomaat. te bereiden
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Klop alle ingrediënten in een grote kom even goed door elkaar.
- Stort alles in een ingevette ovenschaal en zet de schaal voor 40 minuten in het midden van de oven.
- Genieten maar.