Recept
« Terug naar recepten
Bali vlees (rundvlees)
PT300M
Bali vlees (rundvlees)
Een heerlijk bali vlees (rundvlees) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
300 min
Personen:
- personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
eigen keuken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bali vlees (rundvlees) te bereiden
Braad de runderlappen in de olie goudbruin blus dit af met 400 ml water. Het geheel 2 uur laten sudderen.
Voeg de sambal toe en laat het geheel 150 min. doorsudderen.
Laat de zakjes boemboe en de knoflook in heet water wellen.
Voeg dit toe, samen met taugé, ketjap en kool de laatste 60 min. toe aan het vlees.
Voeg de sambal toe en laat het geheel 150 min. doorsudderen.
Laat de zakjes boemboe en de knoflook in heet water wellen.
Voeg dit toe, samen met taugé, ketjap en kool de laatste 60 min. toe aan het vlees.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
Els zegt:
Groetjes Els.