KookJij

Bali vlees (rundvlees)

Een heerlijk bali vlees (rundvlees) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 300 min
Personen: - personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: eigen keuken
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bali vlees (rundvlees) te bereiden

Braad de runderlappen in de olie goudbruin blus dit af met 400 ml water. Het geheel 2 uur laten sudderen.
Voeg de sambal toe en laat het geheel 150 min. doorsudderen.
Laat de zakjes boemboe en de knoflook in heet water wellen.
Voeg dit toe, samen met taugé, ketjap en kool de laatste 60 min. toe aan het vlees.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Els

Els zegt:
Ik heb dit recept bij m'n favo's gezet en dit komt binnenkort op tafel. Bij het lezen al water in de mond:p
Groetjes Els.
apu

apu zegt:
Volgens mij is dit het recept waar ik al heel lang naar op zoek ben, ga het deze week maken, is heerlijk!:p:):)