Recept
« Terug naar recepten
Bami met zalm
PT20M
Bami met zalm
Een heerlijk bami met zalm recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Bami met zalm te bereiden
* Mie koken volgens gebruiksaanwijzing.
* Peper uit bamipakket schoonmaken en
fijn snipperen.
* Tomaat uit bamipakket in plakjes
snijden. Bewaren voor garnering.
* Zalm in stukken snijden.
* Knoflook pellen en uitpersen en mengen met ketjap.
* Zalm marineren in ketjapmengsel.
* In wok olie verhitten.
* peper en bamigroenten toevoegen en
ca. 2 min. meebakken.
* Kruidenmix toevoegen en ca. 2 min.
meebakken.
* Groenten in wok aan kant schuiven.
* Zalm en marinade toevoegen en ca 3
tot 4 min. meebakken.
* Mie toevoegen en alles goed
doorscheppen
* Garneren met tomaat.
* Peper uit bamipakket schoonmaken en
fijn snipperen.
* Tomaat uit bamipakket in plakjes
snijden. Bewaren voor garnering.
* Zalm in stukken snijden.
* Knoflook pellen en uitpersen en mengen met ketjap.
* Zalm marineren in ketjapmengsel.
* In wok olie verhitten.
* peper en bamigroenten toevoegen en
ca. 2 min. meebakken.
* Kruidenmix toevoegen en ca. 2 min.
meebakken.
* Groenten in wok aan kant schuiven.
* Zalm en marinade toevoegen en ca 3
tot 4 min. meebakken.
* Mie toevoegen en alles goed
doorscheppen
* Garneren met tomaat.
D. Beckker zegt: