KookJij

Bami Kuah

Heerlijk gevulde Bami soep met noedels, groenten en kip
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Voorgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bami Kuah te bereiden

  1. Maak een bouillon van de kip en gehaktballetjes voeg hier de bouillonblokken bij de sambal peper zout en ketjap. Fruit in de grote pan de ui met de knoflook en de koenjit , djahe en ketoembar ,zo ook de spitskool even meesmoren met de kleingesneden gare kipfilet. Giet er de bouillon bij met de gehaktballetjes de fijngesneden selderij lente ui en als laatste de tauge, die mag niet te gaar worden. kook in de kleine pan de noedels tot net gaar en laat ze uitlekken. Schep naar believen noedels op je bord en vul het aan met de hete soep bestrooi eventueel met gefruite uitjes ! Selamat Makan !

Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)

Ik lees eerst verschillende recepten en stel met verschillende ingrediënten mijn eigen favoriete soep samen, deze combinatie was ons goed bevallen en deel ik graag met jullie kooksite.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst