Recept
« Terug naar recepten
Bami Kuah
PT40M
Bami Kuah
Heerlijk gevulde Bami soep met noedels, groenten en kip
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bami Kuah te bereiden
- Maak een bouillon van de kip en gehaktballetjes voeg hier de bouillonblokken bij de sambal peper zout en ketjap. Fruit in de grote pan de ui met de knoflook en de koenjit , djahe en ketoembar ,zo ook de spitskool even meesmoren met de kleingesneden gare kipfilet. Giet er de bouillon bij met de gehaktballetjes de fijngesneden selderij lente ui en als laatste de tauge, die mag niet te gaar worden. kook in de kleine pan de noedels tot net gaar en laat ze uitlekken. Schep naar believen noedels op je bord en vul het aan met de hete soep bestrooi eventueel met gefruite uitjes ! Selamat Makan !
Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)
Ik lees eerst verschillende recepten en stel met verschillende ingrediënten mijn eigen favoriete soep samen, deze combinatie was ons goed bevallen en deel ik graag met jullie kooksite.