We hebben gesmuld van deze eenvoudige bami. In plaats van hamreepjes of blokjes kun je kiezen voor een goede kwaliteit achterham ( beleg) en deze in stukjes snijden.
Recept
« Terug naar recepten
Eenvoudige bami met pindasaus en een eitje
PT30M
Eenvoudige bami met pindasaus en een eitje
Een heerlijke bami voor een door de weekse dag. Daarvoor hoef je niet naar het Chinees afhaal restaurant
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eenvoudige bami met pindasaus en een eitje te bereiden
- Maak eerst de pindasaus.
- Roer alle ingrediënten voor de saus met een garde door elkaar en voeg zoveel heet water toe als nodig voor de juiste dikte. Goed doorroeren zodat alles goed gemengd wordt.
- Verwarm de olie in een hapjespan en smoor de ui, knoflook en prei enkele minuten voeg de ham toe en roer alles goed door. Breng op smaak met peper en zout.
- Kook ondertussen de mie volgens de bechrijving op de verpakking en spoel koud. Voeg toe aan de groente in de pan . verwarm alles goed op middelhoog vuur.
- Bak ondertussen de eitjes en serveer de bami met ei, atjar, komkommer eventueel kroepoek en gefrituurde uitjes.