Recept
« Terug naar recepten
Bami spitskool
PT20M
Bami spitskool
Een heerlijk bami spitskool recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
20
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bami spitskool te bereiden
Fijne mienestjes koken volgens gebruiksaanwijzing, afgieten en spoelen onder koud water totdat de mie helemaal is afgekoeld. In koekenpan eerst spekreepjes in 1 el olie aanbakken en het vlees na een paar minuten erbij doen en meebakken. De bami gorengkruiden in 100 cc water wellen. In een wok 1 el olie verhitten en daarin omscheppend de spitskool aanbakken. Als de groente begint te slinken het vlees en de gewelde groenten toevoegen als laatste de fijne mie erbij doen. Op hoog vuur goed omscheppen zodat de bami goed op temperatuur komt.
Duvel zegt:
voor drie personen ik zelf vond het flauw en smakeloos misschien ben ik wat vergeten of de pindasaus maakt het smaak voller ik weet het niet maar was wel leuk om het te proberen maar niet voor herhaling vatbaar.