Recept
« Terug naar recepten
Banaan-ananassorbet
PT45M
Banaan-ananassorbet
Een heerlijk banaan-ananassorbet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
20
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Banaan-ananassorbet te bereiden
Maak de ananas schoon en vang het vocht op.
Pureer de ananas met het vocht en de bananen.
Voeg beetje bij beetje de honing, de yoghurt en de suiker toe.
Breng op smaak met citroensap.
Draai hiervan een sorbet in de sorbetiere.
Pureer de ananas met het vocht en de bananen.
Voeg beetje bij beetje de honing, de yoghurt en de suiker toe.
Breng op smaak met citroensap.
Draai hiervan een sorbet in de sorbetiere.
bertal zegt:
Leuk je reactie,
Bij onze kookclub viel het in de smaak:):)
m.v.g. Bert Allers