KookJij

Banaan-chocolade milkshake

Een heerlijk banaan-chocolade milkshake recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dranken - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Banaan-chocolade milkshake te bereiden

-Pel de bananen en snij deze in 3 stukken.
-Leg de bananen samen met de chocomelk 1 uur in de vriezer.
-De bananen, chocomelk, ijs en suiker in een blender of met een staafmixer goed fijnmalen.
-Direkt serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Okidoki:);):p
apu

apu zegt:
Bij ons word het ook met een rietje gedronken, maar dan in half bevroren toestand (mc donalds gebeuren dus) en op deze manier lukt dat prima, als het echt bevroren is ga je er even met de staafmixer door, dan word het min of meer lopend ;):):)
derbyke

derbyke zegt:
Apu, denk dat we samen op een verkeerde golflengte zitten, bij ons wordt de milkshake met een rietje benuttigd dus lopend. Bij jou dan blijkbaar niet dan is het natuurlijk is anders. Als het bevroren blijft mag het zeker terug de vriezer in. :) ;):D
apu

apu zegt:
En waterkristallen krijg je zowiezo niet als je het maar een aantal uur terug zet, dit mede door de chocomelk waardoor er een aardig vetgehalte in komt in combinatie met de bananen :);):p
apu

apu zegt:
Milkshake is zowiezo bevroren als je hem goed bereid, daarom staat in het recept ook dat je de bananen en chocomelk in de vriezer moet leggen voor gebruik, je pureert alles in bevroren toestand, en als je het dan een aantal uur terug in de vriezer plaatst kan dat echt geen kwaad, in het ergste geval moet je nog even met de staafmixer erdoor, maar dan heb je wel een echte milkshake waar je een "brain-freeze" van krijgt en naar mijn recept is dat ook de bedoeling met dit weer!:);):p
derbyke

derbyke zegt:
Apu, uw ijs is bevroren, dan mix je het wil zeggen het ijs is ontdooid dan terug invriezen krijg je dan geen waterkristallen op je chake??? En de gulden regel staat toch op de verpakking eenmaal ontdooid niet meer invriezen. Mijn mening een milkchake is in een handomdraai klaar waarom terug invriezen. Sorry voor mijn reactie maar ik denk beter niet terug invriezen. Nog een fijn weekend Groetjes van ons 3tjes :);):p
apu

apu zegt:
A je dit wilt bewaren moet je het in de vriezer zetten, maar langer als een paar uur zou ik het niet bewaren, ik had het zelf 's morgens gemaakt en 's avonds pas gedronken, een paar uur in de vriezer gaat prima :):):):)
derbyke

derbyke zegt:
Hugo, ik denk dadelijk consumeren dat dat het beste is, bananen worden vlug zwart en slijmerig en zeker na het mixen. Maar in elk geval laat het smaken deze heerlijke milkchake :);):p
derbyke

derbyke zegt:
Monique, dat zijn wel echte liefhebbers van milkchake spijtig dat er geen foto staat maar die zal wel volgen :);):p