Ik ben al een tijdje bewust aan het eten. Ik maakte eerder wel gewoon banaan-ei pannenkoekjes en had besloten hier eens mee te experimenteren. Hier is dit recept uit ontstaan.
Is het te veel banaan in het mengsel? Voeg dan rustig nog een ei toe :)
Zet het vuur op matig/laag, bak het niet te hard, anders verbrand het. Zorg, voordat je de pannenkoek gaat omdraaien, wel dat alles goed gestold is. Anders valt de pannenkoek heel gemakkelijk uit elkaar.
Recept
« Terug naar recepten
Banaan Ei pannekoekjes met bacon
PT15M
Banaan Ei pannekoekjes met bacon
Een heerlijk en gezond (lunch)gerecht
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Paleo
- > Low Carb - Ontbijt & Lunch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Banaan Ei pannekoekjes met bacon te bereiden
- Prak de banaan fijn (totdat het een soort papje wordt)
- Voeg de eieren toe
- Meng de eieren en de banaan
- Smelt een klontje kokosolie in de pan (olijfolie of roomboter kan ook)
- Bak de bacon even aan
- Doe een (soep)lepel banaan ei mengsel over de bacon en bak dit als een pannenkoek
Mijn kookverhaal (Harry Löhr)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tanja Hermens zegt:
Harry Löhr zegt: