Recept
« Terug naar recepten
Bananencake met pecannoten
PT95M
Bananencake met pecannoten
Een heerlijk bananencake met pecannoten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
95 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bananencake met pecannoten te bereiden
Oven voorverwarmen op 160 °C of gasovenstand 2. 1 Banaan pureren. Pecannoten grof hakken. Cakebeslag van cakemix, boter, eieren en melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Gepureerde banaan en 60 g pecannoten door beslag roeren. Andere banaan in plakjes snijden en besprenkelen met citroensap. Cakevorm invetten. Helft van cakebeslag in vorm doen. Banaanplakjes erover verdelen. Rest van cakebeslag toevoegen. Cake in ca. 1 uur en 15 minuten gaar bakken. Cake laten afkoelen. Slagroom lobbig kloppen. Cake in dikke plakken snijden. Cake serveren met slagroom en bestrooien met rest van pecannoten.
Leonie zegt: