Recept
« Terug naar recepten
Barbuda
PT51M
Barbuda
Een heerlijk barbuda recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
51 min
Personen:
1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
scheurkalender
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Barbuda te bereiden
Doe een paar ijsblokjes in het longdrinkglas en giet er de rum en kokossiroop erop.
Meng met het roerstokje tot het drankje goed gekoeld is en vul bij met de mangonectar en passievruchtensap.
Versier het glas met een schijfje mango.
Meng met het roerstokje tot het drankje goed gekoeld is en vul bij met de mangonectar en passievruchtensap.
Versier het glas met een schijfje mango.